Onze diensten

Jullie hebben besloten om uit elkaar te gaan, wat nu.

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis die met veel emoties gepaard kan gaan. Daarom is het belangrijk om het met en voor alle partijen zo goed mogelijk te regelen. verder met Schakel-Kracht is er om jullie voor, tijdens en na het scheidingsproces te ondersteunen.

Wij bieden ondersteuning en advies bij alle vragen die in relatie staan met de scheiding. Dit kan gaan over de afspraken met betrekking tot (een omgangsregeling met) de kinderen, de verdeling van de spullen, wat te doen met het huis of rond alimentatie. Scheiden gaat over rouw en verlies. Het omgaan met emoties of hoe je kunt om gaan met je kinderen in deze periode.

 

Verder met Schakel-Kracht biedt particuliere begeleiding aan en werkt samen met verschillende gemeentes. We zijn als zorgaanbieder aangesloten bij Stichting inzet voor Zorg.

Voor meer informatie: www.stichtinginzetvoorzorg.nl

Vanuit een multidisciplinair team kunnen wij aan alle leden van het gezin ondersteuning op maat bieden voor, tijdens en na het scheidingsproces.

Ondersteuning en advies bij alle vragen die in relatie staan met de scheiding. Dit kan gaan over o.a. de afspraken met betrekking tot (een omgangsregeling met) de kinderen, de verdeling van de spullen, afspraken rondom het huis of de alimentatie,

Scheiden gaat over rouw en verlies. Dit gaat gepaard met emoties vanuit (ex)partners, de (individuele) ouder en kinderen.

Wij bieden:

  • Support voor de kinderen zodat zij bij een onafhankelijk coach hun verhaal kunnen vertellen.
  • Support voor de ouder om inzicht in zijn/haar proces te krijgen
  • Support voor de kinderen om de emoties die zij voelen te kunnen uiten en tips te krijgen
  • Support voor de ouder om zijn/haar eigen kracht te (her)vinden

 

Alle ondersteuning is gericht op het goed, bewust en respectvol uit elkaar gaan en de aandachtspunten die jullie na de scheiding tegenkomen.

Investering:
Neem gerust contact op met ons zodat we aan de hand van jouw persoonlijke wensen en situatie kunnen bepalen wat een passende investering is.